Panziónkról

Kedves Látogató!

Várjuk Önöket sok szeretettel, közel harminc éve üzemelő, családias hangulatú panziónkban, ahol a szőlőlugas árnyékában fogyaszthatják el kényelmesen a reggelijüket.

Panziónk elhelyezkedése a nyaralni vágyóknak ideális. A rendezett nagy kert, a szökőkút csobogása, az árnyékot adó platánfák, a hintaágyak és a mindössze öt perc sétára található, minden igényt kielégítő Keleti Strand mindenki számára kellemes kikapcsolódást nyújt.

Tizenöt, fürdőszobával felszerelt, kétágyas-, részben pótágyazható retró hangulatú szobával rendelkezünk.

Családok részére 2+2 ágyas, egy légterű szobát tudunk biztosítani. Kisbabásoknak, kiságy, etetőszék, bébiétel melegítési lehetőség biztosított.

Különféle társasjátékokkal felszerelt társalgónk, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt szórakozást nyújt, és az egész házban ingyenes Wifi hálózat elérhető.

Ősfás kertünkben hinta és homokozó várja a kisebbeket, míg a nagyobbaknak ping-pong, és kosárlabda lehetőség biztosított. A felnőtteket pedig, retró szórakozás gyanánt, hangulatos Drink Bárunkban, csapolt sör mellett, múltidéző Rex asztal, és Darts tábla várja.

Autóval érkező vendégeink számára zárt parkolót biztosítunk, míg a vonattal érkezőknek, előzetes egyeztetés után, érkezéskor, ingyenes pályaudvari transzferrel kedveskedünk.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, az alábbi elérhetőségek valamelyikén lépjen kapcsolatba velünk.

Mert Nekünk a Balaton a Riviéra.

Comments are closed.